HESAP
tuttd hesabını sil
Hesabını ve ilişkili kişisel verilerini tuttd uygulamasından kalıcı olarak silebilirsin.
1. Uygulamadan silme
Giriş yap, Hesap ekranını aç, Hesabı sil seçeneğine dokun ve son onayı ver. Silme tamamlanınca oturumun kapatılır. Bu işlem iPhone, Android ve Mac uygulamalarında bulunur.
2. Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına bağlı e-posta adresinden privacy@tuttd.com adresine “tuttd hesabımı sil” konusuyla yaz. Talebi işlemeden önce hesap sahipliğini doğrularız.
3. Silinen veriler
Giriş kimlikleri, oturumlar, kaydedilen etkinlikler, tepkiler, kayıtlar, buluşma paylaşımları, profil bilgileri ve diğer kişisel hesap verileri silinir veya anonimleştirilir. Düzenlediğin etkinlikler iptal edilir ve kimlik bilgileri kaldırılır.
4. Sınırlı saklama
Vergi, muhasebe, dolandırıcılığın önlenmesi, uyuşmazlık veya başka bir yasal yükümlülük gerektiriyorsa işlem kayıtları anonim biçimde saklanabilir. Yedek kopyalar saklama takvimimize göre zamanla silinir.